Bine ati venit la Profi Packing

0

Cos

0 items - 0,00 LEI

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Mai multe poze

Stovilmat activ 6kg

Fii primul care evalueaza acest produs.

66,20 LEI ( pretul include tva )

Disponibilitate: In stoc

Descriere pe scurt

STOVILMAT ACTIVE - APĂ CU DURITATE MICĂ
Detergent concentrat cu efect antibacterian, pentru spălarea şi igienizarea vaselor în maşina de spălat vase profesionala. Datorită formulei sale speciale, Stovilmat are o putere mare de dizolvare a grasimilor, poate elimina până şi petele de grasime uscata. Utilizarea produsului STOVILMAT este simplu, economic a si eficient, potrivit pentru toate tipurile de vesela. Previne formarea petelor şi a depunerilor de calcar pe veselă. În acest fel, oferă vaselor din inox o curăţare şi o strălucire optima. Protejează activ vesela împotriva corodării permanente, datorită spălărilor frecvente. In acest mod, vesela se poate folosi timp îndelungat fără a se deteriora. Principiile active ale produsului din compoziţia detergentului ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute din maşina de spălăt vase. Stovilmat este recomandat pentru curatenie si autocontrol H.A.C.C.P. Dozarea detergentului se va face in functie de gradul de murdarie al veselei si duritatea apei. Produsul nu se poate utiliza manual, pentru utilizarea produsului este nevoie de un sistem de dozare automat, acesta poate fi integrat in masina de spalat vase din productie sau poate fi adaugat ulterior de catre furnizorul de detergent.
Utilizare: Detergent este recomandat pentru spălarea vaselor in general, în maşina de spălat vase profesională, dacă nu există contraindicatii ale producătorului în acest sens.
Domeniu de utilizare: Industria alimentară şi agroalimentară, bucătării profesionale, sistemul Ho.Re.Ca, industria hotelieră, firme de catering, măcelării, patiserii, cantine, restaurante, fast - food, spitale, şcoli etc.
Dozare: Solicitati fisa tehnica a produsului.
Mod de utilizare: Produs profesional, solicitati fisa tehnica a produsului.
Recomandare: Produs profesional, înaintea folosirii consultaţi cu atentie fişa tehnică şi de siguranţă.
SD1100

Descriere

Detalii

STOVILMAT ACTIVE - APĂ CU DURITATE MICĂ Detergent concentrat cu efect antibacterian, pentru spălarea şi igienizarea vaselor în maşina de spălat vase profesionala. Datorită formulei sale speciale, Stovilmat are o putere mare de dizolvare a grasimilor, poate elimina până şi petele de grasime uscata. Utilizarea produsului STOVILMAT este simplu, economic a si eficient, potrivit pentru toate tipurile de vesela. Previne formarea petelor şi a depunerilor de calcar pe veselă. În acest fel, oferă vaselor din inox o curăţare şi o strălucire optima. Protejează activ vesela împotriva corodării permanente, datorită spălărilor frecvente. In acest mod, vesela se poate folosi timp îndelungat fără a se deteriora. Principiile active ale produsului din compoziţia detergentului ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute din maşina de spălăt vase. Stovilmat este recomandat pentru curatenie si autocontrol H.A.C.C.P. Dozarea detergentului se va face in functie de gradul de murdarie al veselei si duritatea apei. Produsul nu se poate utiliza manual, pentru utilizarea produsului este nevoie de un sistem de dozare automat, acesta poate fi integrat in masina de spalat vase din productie sau poate fi adaugat ulterior de catre furnizorul de detergent. Utilizare: Detergent este recomandat pentru spălarea vaselor in general, în maşina de spălat vase profesională, dacă nu există contraindicatii ale producătorului în acest sens. Domeniu de utilizare: Industria alimentară şi agroalimentară, bucătării profesionale, sistemul Ho.Re.Ca, industria hotelieră, firme de catering, măcelării, patiserii, cantine, restaurante, fast - food, spitale, şcoli etc. Dozare: Solicitati fisa tehnica a produsului. Mod de utilizare: Produs profesional, solicitati fisa tehnica a produsului. Recomandare: Produs profesional, înaintea folosirii consultaţi cu atentie fişa tehnică şi de siguranţă. SD1100

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Stovilmat activ 6kg

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Value
Quality
Price

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.